Introductie

Musica E

enthousiast popkoor uit Emmen

 

 

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes, etc. voor het voetlicht te brengen.

 

Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en het bestaat uit ca. 30 leden van uiteenlopende leeftijd. We zingen 4- tot 6-stemmig onder leiding van dirigent Marjan Okken en met begeleiding van pianist Henk ten Wolde.

 

Musica E is een gezellig koor waar ook van tijd tot tijd ruimte is om andere gezellige activiteiten te ondernemen zoals onze jaarlijks terugkerende barbecue.

Om onze optredens nog aantrekkelijker te maken deden de leden onlangs mee aan een workshop choreografie.

Want voorop staat dat we een aantrekkelijk concert kunnen verzorgen, waarin we al onze muzikale inspanningen, goede muziek en repertoire op een attractieve manier kunnen presenteren!

Musica E oefent elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Holtingerhof in de Bargeres. Daar kunt u altijd een keer komen luisteren. Op dit moment is er nog plaats voor tenoren.

DSC05048.jpg

Onze dirigent

Marjan Okken

en Henk ten Wolde die Musica E op de piano begeleidt.

Sinds april 2008 is Marjan Okken onze dirigent.

Marjan heeft een dirigentenopleiding SNK en veel ervaring als dirigent.

Koren waar zij onder andere dirigent voor was/is zijn De Loozangers, Barbershopkoor Butterfly Sound en Kerkkoren uit Oosterhesselen en Zweeloo.

Marjan Okken is geboren in 1964 en woont met haar gezin in Emmen.