top of page

Introductie

Musica E

enthousiast popkoor uit Emmen

 

 

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes, etc. voor het voetlicht te brengen.

 

Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en het bestaat uit ca. 30 leden van uiteenlopende leeftijd. We zingen 4- tot 6-stemmig.

Momenteel wordt het koor gedirigeerd door Rineke Marwitz,

als tijdelijk dirigent. We zijn op zoek naar een vaste dirigent.

 

Musica E is een gezellig koor waar ook van tijd tot tijd ruimte is om andere gezellige activiteiten te ondernemen zoals onze jaarlijks terugkerende barbecue.

Om onze optredens nog aantrekkelijker te maken deden de leden onlangs mee aan een workshop choreografie.

Want voorop staat dat we een aantrekkelijk concert kunnen verzorgen, waarin we al onze muzikale inspanningen, goede muziek en repertoire op een attractieve manier kunnen presenteren!

Musica E oefent elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Holtingerhof in de Bargeres. Daar kunt u altijd een keer komen luisteren. Op dit moment is er nog plaats voor enkele bassen en tenoren en een alt.

DSC05497.jpg
Rineke Marwitz.jpg

Rineke Marwitz heeft na haar studie koordirectie jarenlang hele diverse koren onder haar handen gehad. Van klassieke kamerkoren tot wereldmuziek-, pop- en theaterkoren. In Emmen is ze directeur van De Kunstbeweging geweest tot aan de fusie met Bibliotheek Emmen, waar zij nu bij Facet Teammanager Samenleving is.

Rineke dirigeert Musica E op tijdelijke basis.

bottom of page