top of page

Introductie

Musica E

enthousiast popkoor uit Emmen

 

 

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes, etc. voor het voetlicht te brengen.

 

Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en het bestaat uit ca. 30 leden van uiteenlopende leeftijd. We zingen 4- tot 6-stemmig. Marjan Okken heeft 13 jaar lang ons koor met veel bezieling leiding gegeven maar heeft het dirigentenstokje onlangs over gedragen aan Robert Gangelhof.

 

Musica E is een gezellig koor waar ook van tijd tot tijd ruimte is om andere gezellige activiteiten te ondernemen zoals onze jaarlijks terugkerende barbecue.

Om onze optredens nog aantrekkelijker te maken deden de leden onlangs mee aan een workshop choreografie.

Want voorop staat dat we een aantrekkelijk concert kunnen verzorgen, waarin we al onze muzikale inspanningen, goede muziek en repertoire op een attractieve manier kunnen presenteren!

Musica E oefent elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Holtingerhof in de Bargeres. Daar kunt u altijd een keer komen luisteren. Op dit moment is er nog plaats voor enkele bassen.

DSC05497.jpg
DSC05471.jpg

Sinds 2021 is Robert Gangelhof onze dirigent

Robert Gangelhof heeft  klassiek slagwerk gestudeerd aan het Prins Claus conservatorium in Groningen. Daarna heeft hij veel bij de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers gespeeld.

Ook is hij vaak werkzaam geweest als slagwerker bij diverse opera’s operettes, musicals, symfonieorkesten, hafabra orkesten en popband.

Als dirigent heeft Robert veel ervaring opgedaan met koren. Van kerkkoor tot muziektheater waar hij de Musical Anatevka (Fidler on the Roof) met veel succes heeft mogen dirigeren.

Tegenwoordig is Robert dirigent van Muziektheater Stadskanaal, Close Voices en natuurlijk Musica-E.

Henktenwolde.jpg

Henk ten Wolde is onze vaste pianist

bottom of page